Anders “Beppe” Bergström – Ny skribent

Whiskytower kan stolt presentera en ny medarbetare och skribent. Anders ”Beppe” Bergström, 39 år, som ni kommer att höra en hel del ifrån både när det gäller vanliga artiklar och hans egna provsmakningar/recensioner av whisky.

Beppe beskriver sig som en whiskyentusiast som under snart 20 år förkovrat sig i framförallt Single Malt Whisky och med en speciell kärlek till Highland Park och Springbank. Han är en orädd recensent som ställer höga krav på en whisky och som kommer att bli en stor tillgång på Whiskytower.

Välkommen Anders!

Beppe

Så här beskriver Anders sig själv:

”Hej!

Anders Bergström heter jag och är en 39-årig whiskyälskare från Timrå. Min whiskyhistoria började i 20-års åldern när jag och några vänner gick med som medlemmar i en medeltidsförening. Mitt intresse var Skottlands historia och givetvis så dracks det en hel del whisky. Det provades friskt en hel del sorter och jag köpte på mig ett par böcker och började förkovra mig om de olika whiskyregionerna och lite annat smått och gott om denna ädla dryck. Ju mer jag studerade whiskyns historia desto mer ville jag veta. Tidigt fastnade jag för de mer rökiga varianterna och under många år var det mest dessa jag drack. Nuförtiden har denna rökkärlek dock svalnat avsevärt och nya favoriter har tillkommit. Sorter med mer subtila dofter och smaker.

Mitt intresse för denna dryck har dock aldrig svalnat och numera är jag medlem i det eminenta whiskysällskapet ”Bon Vivant”. Det finns få saker som är så underbart som att sitta i ett rum med andra whiskyälskare och framför sig ha ett antal glas med livets vatten och känna de magiska dofterna och att få riktigt gräva sig ner i alla dessa komplexa smaker. Tillsammans med Kent så ska jag försöka skriva förutsättningslöst om Whisky och min kärlek till denna dryck.”

Anders ”Beppe” Bergström

3 tankar på “Anders “Beppe” Bergström – Ny skribent”

  1. Hi removalists Townsville!

    If you would like to follow us i recomend that you like us on Facebook. Every time we do a new entery on the blog we update the facebookpage.
    That way you won´t miss anything. On Facebook the page is called whiskytowersverige.

    Svara

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.