Whiskytävling på En Öl & Whiskymässa i Göteborg

Vid årets En Öl & Whiskymässa i Göteborg den 6-7 april så är Whiskytower medarrangör till den nya Whiskytävlingen som sker i samband med mässan. Vi är ruggigt stolta över den otroligt kompetenta juryn vi samlat till denna tävling. Ambitionen med tävlingen är stor och vi vill gärna att den ska bli etablerad och återkommande. Vi tycker att den jury vi samlat speglar detta. Ni som besöker mässan kommer att få reda på juryns resultat redan under mässans första dag och kan då följaktligen besöka de utställare vars whisky juryn premierar.

Juryn består av: Helena Samuelsson, Jonas Gyllenpanzar Stjerna, Annelie Huczkowsky, Hanna Tunberg, Ordförande Ingvar Rönde, Örjan Westerlund, Anki Ulvmåne, Roland Johansson, Ingela Gustafsson, Patrik Barkevall, Martin Liska, Klaus Bitschnau.

Vi hoppas på många bidrag från utställare som sätter denna jurys doftsinnen och smaklökar på prov. Om någon utställare som har whisky i sitt utbud inte fått inbjudan till tävlingen så är ni välkommen att kontakta: beppe@whiskytower.se

 

2 tankar på “Whiskytävling på En Öl & Whiskymässa i Göteborg”

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.